Trainingen

Elke dinsdagavond vanaf 7 april t/m 28 juli starten de hondentrainingen vanaf 19.00 uur in het Borgerswold park. De kosten die verbonden zijn aan de trainingen zijn € 150,00. De kennismakingsavond is op 31 maart om 20.00 uur in de Borgerswold Hoeve.

Van nature hebben de jachthonden aanleg om de taken die nodig zijn tijdens de jacht goed te beheersen. U zult begrijpen dat dit wel in goede banen geleid moet worden. Helaas heeft de voorjager niet van nature deze aanleg dus wij zullen u leren hoe u het beste met uw hond kan samenwerken om tot een goed resultaat te komen. Het leerproces van de hond verloopt vaak het eenvoudigst als er met belonen wordt gewerkt. Belonen werkt weer alleen wanneer u dit op het goede moment doet. Je zou kunnen zeggen dat de voorjager eigenlijk zelf bepaald wat het resultaat is. Tijdens de cursus zelfopleiding jachthonden leert men de hond op te leiden en belangrijk daarbij is dat u ook zelf buiten de training om met uw hond aan de gang gaat zodat de training dan steeds een stukje in moeilijkheidsgraad kan worden opgebouwd.

Jaagt u niet zelf of bent u voorjager dan nodigen wij u van harte uit op de trainingen. Bent u gepassioneerd jachthonden bezitter en wilt u met uw hond aan het werk om de hond op zijn aanleg aan te spreken dan bent u ook van harte welkom. Op de kennismakingsavond gaan wij u meer vertellen hoe wij de trainingsopbouw zien en wat er van u verwacht wordt.

Heeft u nog vragen over de trainingen, neemt u dan contact met ons op via ons contactformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Wilt u zich inschrijven voor de trainingen, dan kunt u onderstaand inschrijfformulier gebruiken.

Meld je nu aan voor de trainingen